Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Onsdag.

Av Caroline - 25 maj 2011 22:10

Dagarna går så jäkla fort tycker jag, oavsett om jag gör lite å ingenting eller är å flänger nån stans. Men de är bra. =)


Idag åkte jag på jobbet å hälsade på å åt lunch med några av mina fina abetskamrater, surrade ikapp oss lite och så fick jag svar på några funderingar. När en annan inte begriper nåt är de skönt med arbetskamrater som kan upplysa en å vet hur de ska gå till! ;)  


Sen begav jag mej till ICA Kvantum, det är en affär jag glömmer bort. Jag är aldrig där typ å handlar å så bara slog det mej att DIT ska jag åka. Roligt å vidga vyerna lite å se nå annat än ICA rosen här i nyland.. Hehe. ;) Här kan man gå på affärn å handla med ögonbindel man vet vart precis allt finns utantill. När man skriver en handlingslapp (dom få gånger man är så duktig) skriver jag ner varorna jag behöver i den ordning dom finns i affären..

Kvantum är ju mycket roligare upptäckte jag där jag gick med min kundvagn och STROSADE! Hehe. =)


Passade på att utforska blöjjavdelningen och har nu konstaterat att kvantum har dom billigaste blöjjorna, newborn. Jag har dock inte kollat konsum i bollsta men ja tror inte dom är nå billigare. Så jag passade såklart på att fylla på blöjjförrådet och köpte med mej några förpackningar hem. Även tvättlappar. Köpte oxå modersmjölkersättning utifall de skulle bli nå knas med ammningen (gud förbjude)

så finns det hemma. Kan ju oxå va så att även om jag kan amma kanske de inte räcker till båda samtidigt så dom måste turas om å då behövs ju ersättningen om inte mjölken räcker till. Men det ska jag inte oroa mej för i onödan. Dom överlever vilket som, men man vill ju gärna att de ska funka fint!


Det känns så sjukt när man står där bland blöjj hyllorna.. känns som att jag köper men inte kommer använda dom.. alltså som om ja köpte till nån annan eller nåt. Å så känns de som att folk kan undra varför jag köper blöjjor nu när ungarna ligger i magen? Men man måste ju förbereda sej lixom! Det är så ovant å en sån konstig känsla så de går inte å förklara. Man känner sej lite som när man va 13 å skulle köpa sina egna mensbindor... ser nån mej så kommer dom tänka att jag köper dom bara för att låssas att jag fått min mens å blivit stor eller nåt. Ja svårt att förklara men jag tycker de känns jätte underligt på nå vis. Men absolut nåt jag gärna gör å tycker är roligt å spännande! Mest sjukt är att jag köper blöjjor för 2 ungar! Hehe  


Å en annan sak... vi måste verkligen byta bil SNART! Jag skrattar för mej själv varje gång jag varit nånstans, tex på affärn, å jag ser hur folk tittar på min mage å ser hur jag gungar fram med matkassarna i händerna ut på parkeringen.. och så försvinner ja in mellan 2 bilar å kommer sen ut i min pyttelilla golf räser!! Det känns som ett skämt typ, här ska jag få tvillingar å så åker ja omkring i en liten plåt burk..

Lite som i sunes sommar filmen.. ni vet när dom berättar om hur Rudolf raggade upp karin vid kiosken när hon skulle köpa pucko..  "vill du med på ett åk?" "nää jag har inte råd" "vad har du där då (i fickan)?" "en femma..." "det räcker för lilla svängen" å så tar rudolf omkring karin å leder henne ut på parkeringen in bakom en bil, ett vrålåk, å man förväntar sej att dom ska köra iväg i en liknande stor å fin bil men åker iväg i en typ miniatyr bil av dom andra vrålåken...!


Jag vet inte om ni förstår min liknelse å om det uppfattas lika roligt i era huvuden som det gör i mitt men.. roligt tycker ja de är iaf.  


På väg hem i mitt lilla vrålåk ringer Mattias å efterlyser mej. Då har han kommit hem från jobbet! Å dom skulle egentligen va borta till torsdag va de sagt. Men inte protesterar jag inte. Sova 2 nätter ensam är alldeles lagom sen blir de tomt!   Hemma packa han upp varorna medans jag satt å titta på å latade mej. så de ska va när man är gravid!  ;)


Annars... har upptäckt att jag börjat sammla vatten i inte bara fötter och smalbenen utan det börjar samlas i låren oxå tror jag. Tycker att dom ser lite svullen ut och när jag trycker med tummen blir det som en grop kvar sen precis som på fötterna. Så ska nog kila in på apoteket imorrn å se om dom har stödstrumpbyxor. Vilket jag får panik av att bara tänka på, klarar knappt av att ha vanliga nylonstrumpor, å jag tycker stöd strumporna är pest å pina varma å äckliga så... men de är ju antingen de eller svälla som en elefant.. Å så här alldeles inför solstrands perioden är väl stödisarna ett bra val om man inte vill ligga som en onödigt svullen knubbsäl på dämsta i sommar.!


Ja nu har ja skrivit dagens novell. Ska ta mej en filtalrik nu innan sängen kommer ut hit å hämtar mej, för ropar har den gjort en stund redan.


Sov gott!

 
 
Ingen bild

Linda

26 maj 2011 11:29

Det va sååå roligt att du kom och hälsade på oss <3 Vi saknar dig!!! Många kramar från Linda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 januari 2013 13:39

Jag är ju helt bedrövlig på att komma ihåg bloggen! Försöka sammanfatta lite kort... Ul gick bra, allt såg fint ut och det var bara 1 bebis denna gång..! :) Tiden bara rusar å jag hänger inte alls med i min egna graviditet!!! Vecka 22 nu å d...

Av Caroline - 18 december 2012 16:35

Vaknade imorse med senadrag i höger vaden som inte var av denna värld! Och jag kan fortfarande inte gå normalt, känns som vaden är spänd och gör ont hela tiden och jag är på vippen att få ett nytt senadrag lite då å då. Oskönt! Halsbrännan har bö...

Av Caroline - 16 december 2012 19:02

Helgen började väl siså där med begravning för gammel mormor i Fredags. Men kvällen avslutades dock med trevlig middag hos min mormor och morfar. Lördagen spenderades ute nästan alla timmar från morgon till kväll med undantag för mat intag och tupp...

Av Caroline - 13 december 2012 13:32

Sen jag skrivit här att ni kan följa mej på Instagram så har jag fått ett antal Instagram profiler som väntar på mitt godkännande om att få följa mej. Men läget är så att så länge ni gjort en profil där jag antingen inte kan se erat riktiga fullständ...

Av Caroline - 8 december 2012 23:23

För er som inte följer mej på Instagram..: We did it igen! I mellandagarna får vi se hur många inneboende det är den här gången. 1 känns lagom.. :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards