Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Caroline - 24 maj 2011 21:46

Ja ingen kvälls sol här inte. Det verkligen ösregnar. Men de v faktiskt lite fint väder tidigare idag, blåste lite men solen värmde ändå när jag va ner till vägen med soporna å sen masade mej uppför backen igen.


Jag tog en skön tupplur på soffan idag efter kl 1 nåt. Men sen har ja varit duktig och gjort det jag skulle. Diskade å stökade undan i köket, tvättat 3 maskiner, å plockat lite. Allt i sakta mak dåra då jag inte är snabbare än en valross på land just nu. Men jag fördriver ju tiden ypperligt bra på så sätt.  


Lyxade sen till en middag åt mej själv, de blev pommes frites, grillkorv å räksallad. Hehe vad lyx är för mej är nog inte alltid det för andra, men jag tycker de är super gott å speciellt lyxigt var det för att jag va själv. Mattias är borta på jobb å i normala fall hade jag inte gjort en större ansträngning än hällt upp lite fil å flingor i en tallrik men nu är det ju inte bara jag som ska klara mej på det jag äter..!  


Har surrat lite i telefon med Matte om planer i helgen. Hoppas hoppas det blir kanon väder då vi tänker spana på fina gamla jänkar bilar!


Ska strax gör lite kvällsfika. Längtar efter ett stort glas kall mjölk! Mitt nya "måste ha". Har alltid älskat kobärs, men ungefär första halvan av graviditeten va jag inte alls så sugen på mjölk, annat än i oboy form. Men nu sista tiden.. jag kan dricka hur mycket mjölk som helst! Tar mej gärna några klunkar i samma veva som jag varit upp på toa på natten oxå.  Det är väl nåt bäbisarna behöver just nu kan ja tänka mej.


Sen är det äntligen läggdags igen! Sova är de bästa..  



Av Caroline - 24 maj 2011 11:26

Sovit som en prinsessa till kl 10. Tack och bock.

Men jag skulle lätt kunna välta omkull mej på soffan å slummra lite till. Men jag ska ta mej för lite hushålls sysslor som disk och tvätt innan. Annars tänker jag nog ha en rätt så slapp dag. Tjejerna gymnastiserar tillräckligt åt mej så medans dom slår volter å försöker bryta sej ut ser jag till å göra så stor plats åt dom som möjligt.

Ingen sol idag som jg önskade men men. Jag får ha lite sol i sinnet.  

Ha en bra dag.

Ovido - Quiz & Flashcards