Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Caroline - 10 maj 2011 15:09

Ja så har vi nu gått in i vecka 29, (28+1).

Tiden bara skenar iväg nu känns de som! Men de gör inget. =)

Det är då alltså bara 7 veckor kvar till vecka 36... Då BB väskan ska vara packad å klar å sen är allt annat lite "övertid" men en bonus. Fattar ni??? 7 Veckor!

Tillåt mej svimma en stund. ;)


Å jag väntar otåligt på att barnvagnen ska dyka upp. Nu är de 5te veckan sen vi beställde den. Å de skulle ta ca 2-5 veckor. Så nu är tålamodet slut å jag är som ett barn som väntar på nåt gott.. kollar postlådan VARJE dag, (det gör vi kanske 2 ggr i veckan annars, max.) Å så fort de kommer en bil på gårn måste ja springa å glo i fönstret ifall det skulle va hemleverans i sån där buss typ..

Det är lika pinsamt varje gång jag blir upptäckt med trynet framtittandes bakom gardin. Jag är nog inte så smidig som ja tror...


Idag kom de iaf en sån där buss hit... och mitt hjärta bultade av lycka. Äntligen tänkte ja. Å gav blanka fan i att jag skulle behöva möta den unga leverans killen i en vit t-shirt utan BH på mej... ni kan ju kanske ana hur de ser ut. Det är inte till min fördel kan ja ju säga...

Men shi fick jag. Gissa om jag vart besviken när han ur last utrymmet lyfter ur en..... TVÄTTEX hink! Alltså tvättmedel som jag beställde för en evighet sen. Å på toppen av isberget så bar han inte ens in den typ 100 kg tunga hinkjäveln, utan lämnade den ute på backen!!!

Så jag fick gå ner å släpa upp de där åbäket upp för trappen å in på toan.

Men jag upptäckte en sak: Jag kan väldigt många svärord..


Jaja den som väntar på nåt gott... får det innan hon avlider förhoppningsvis!


Nu måste ja kila. Ska iväg på en liten grej! =)

Ovido - Quiz & Flashcards