Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Hallå hallå!

Av Caroline - 23 maj 2011 22:14

Har inte uppdaterat nåt på hele helgen, både skönt å jobbigt för sen har man så mycket att skriva, men de blir bara en kortare uppdatering.. (höhö tänker ni, den har vi hört förr..) Men ja lovar, ingen novell! Men har massa bilder, å de är ju roligt. =)


Fredag... Hmm? Men herregud ja kommer allvarligt inte ihåg vad vi gjorde i fredags!?

Lördag... Då var de damrally som bilklubben ordnat. Ett bra sommartecken! Jag å svärmor körde Teros Charger. Jag med stormagen va kartläsare å svärmor satt med foten på gasen. ;) Va en sträcka på 6 mil med stationer efter vägen, praktiska övningar och frågor. Riktigt skoj! Vi kom på en 5 plats så de blir revansh nästa år. ;) Men vi va först i mål även om de inte va de som räknades men lite kul.. heter de damrally så är de rally. =)


På kvällen va de fest med trubadur nere på ön, svängde runt lite graciöst med Mattias på dansgolvet. Tills höften sa ifrån. Men roligt va de.


Söndagen tog vi välbehövlig sovmorron å myste med magen. Fika frukost å for över till sandslån å hälsa på.. ja dagen gick iaf.

Lite bilder från lördagen här:

     

Jag måste skryta lite å säga att jag har världens snyggaste svärmor! En riktig puma. Å glad var jag att jag fick på Mattias skinnvästen, han var lite skeptisk först å ville helst vänta med den till kvällen men med lite blink blink drog han på sej den å kamma till frillan. Å jag vart kär på nytt! Han va ju så läcker så ja dog lite. Å jag tror han själv tyckte han va rätt snygg.. ;) Fattades bara ett par myggjagare eller träskor, men de ska vi fixa! =) Å jag då.. med min stora mage va de där vad jag fick på mej.. pennkjol men såg ut som en köttbulle. =P Hihi Men syggast va stödstrumporna under nylonisarna.. jag va tvungen att ha dom på mej å är man gravid är allt tillåtet utan större förklaringar..! =)


   

Här sammlas vi nere på ön i väntan på starten. Jag, Anki-mattes kusiners mamma, och svärmor.


  Här är sista stationen, vi skulle hälla minst 1.5 liter vatten för att få poäng, ur en 5 liters dunk i en större dunk på känn. Fick inte överskrida 2 liter. Svärmor fick hälla å de gjorde hon bra!


    Tillbaka på ön, i väntan på resultaten..   Å åter igen.. snyggaste svärmor å boyfriend ever!!! 


   Slutligen prisutdelningen å vi fick ett gäng tvättsvampar att svabba av bilen med efter vår rally sväng... =)


Ja det var helgen i GANSKA korta drag.


Måndag idag å det vardags för ett nytt ultraljud! Tjejerna mådde bra, allt såg bra ut, å tösen som hade vänt på sej förra gången har nu vänt tillbaka så nu ligger båda med huvudena neråt, mot utgången! Så jäkla bra ja va lite orolig att båda skulle ligga på tvären eller nått så som dom gymnastiserat.. hehe. Men lite har ja haft på känn att den vänt tillbaka för annars ha den ena haft ett väldigt stort huvud där den trycker ut de som nu visa sej va ryggen/rumpan.

Härligt härligt! Hade dock fått urinvägs infektion, men det är inget jag har känt av och jag har inte haft så mycket sammandragningar som annars är risken vid uvi så dom skulle göra en odling å höra av sej om jag ska få behandling.


Annars.. ska göra mej lite kvällsfika nu innan de är sängdags. Dagen har gått så jäkla fort. Jag hoppas på en strålande solig å varm dag imorrn, vill ju ligga på balkongen å få lite färg!


Sov gott.

 
 
Ingen bild

Carro

23 maj 2011 23:18

Åh vilken fin klänning. Den passade verkligen till magen :)

Caroline

24 maj 2011 00:02

Tack tack! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 januari 2013 13:39

Jag är ju helt bedrövlig på att komma ihåg bloggen! Försöka sammanfatta lite kort... Ul gick bra, allt såg fint ut och det var bara 1 bebis denna gång..! :) Tiden bara rusar å jag hänger inte alls med i min egna graviditet!!! Vecka 22 nu å d...

Av Caroline - 18 december 2012 16:35

Vaknade imorse med senadrag i höger vaden som inte var av denna värld! Och jag kan fortfarande inte gå normalt, känns som vaden är spänd och gör ont hela tiden och jag är på vippen att få ett nytt senadrag lite då å då. Oskönt! Halsbrännan har bö...

Av Caroline - 16 december 2012 19:02

Helgen började väl siså där med begravning för gammel mormor i Fredags. Men kvällen avslutades dock med trevlig middag hos min mormor och morfar. Lördagen spenderades ute nästan alla timmar från morgon till kväll med undantag för mat intag och tupp...

Av Caroline - 13 december 2012 13:32

Sen jag skrivit här att ni kan följa mej på Instagram så har jag fått ett antal Instagram profiler som väntar på mitt godkännande om att få följa mej. Men läget är så att så länge ni gjort en profil där jag antingen inte kan se erat riktiga fullständ...

Av Caroline - 8 december 2012 23:23

För er som inte följer mej på Instagram..: We did it igen! I mellandagarna får vi se hur många inneboende det är den här gången. 1 känns lagom.. :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards