Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Caroline - 28 mars 2011 22:15

Först ringer Mattias å frågar hur dan har varit å hur de gått för dom. Sen säger han att mest troligast kommer dom hem imorrn kväll, typ till 98 %. Å jag börjar gråta.. nästan så jag inte kan prata för då bölar ja ännu mer.

Varför är du lessen frågar han förvånat..

Med pipig gråtröst svarar jag att jag inte vill åka själv på UL på Onsdag.

Han svarar: Men nää de är klart du inte ska göra, jag ska ju med det är redan bestämt med jobbet. Bara det att OM vi inte skulle åka hem imorrn kväll så far ja direkt på Onsdag förmiddag.

Jag: känner mej lite dum å kommer på mej själv att så klart, åker dom inte på tisdag kommer han ju ändå på onsdag på UL.

Meen kan fortfarande inte sluta gråta!

Inte ska du va lessen säger Matte. Vi syns imorrn!

Herregud. Så här i efterhand fattar ja inte vad som hände? Känslig!


Å sen kolla ja ju på En unge i minuten... behöver ja säga mer?


Iaf så har de varit väldans rörelse i magen ikväll. Verkligen så de känns å jag kan känna ena ungen på min högra sida som verkar ligga väldigt nära mot magen om man säg, för det är hårdare på den sidan å det är där ja känner mest aktivitet, medans på min vänstra sida är det lite mjukare när man trycker och lite lugnare, så hon ligger nog längre in. Tror jag. =) Myys pyyys men de är så typiskt att de är när Mattias inte är hemma å kan känna!


Nu ska ja gå å borsta gaddarna och krypa till kojs. Lång arbetsdag imorrn och upp med tuppen. Men jag har varit ovanligt morronpigg nu den senaste tiden. De är faktiskt skönt de. Kanske en förvandling man går igenom när man är gravid? Kan ju hoppas för de lär nog behövas... =)


Sovgott!

Av Caroline - 28 mars 2011 19:22

Att jag inte skrivit nåt på hela helgen. Men jag har haft roligare för mej. =)

Vart inge Ikea på lördan... Vi tog de på fredan ist!! Jag slutade kl 16 sen dundra vi ner jag å Matte. Med oss hem fick vi en vit spjälsäng, typ den dyraste, som Matte valde dessutom! Och tillbehör så som madrasser, sängkläder, spjälskydd.. ja allt. Å ja blir så himla imponerad av Mattias. Jag hade inte haft en tanke på de där man skulle ha till sängarna, de va Mattias som börja plocka å kolla på olika madrasser osv.. Han är ju super. <3

Och så vart de en skön stol ja kan sitta å gunga i när de är ammnings dags. Super skön men jätte enkel. En golvlampa och slutligen en byrå, en sån där MALM med 6 lådor, alltså den lägre men längre. Vi hade oxå roffat åt oss en vit stor lurvig matta men den glömde vi kvar på lagret när vi stog å lasta på byrån. Vi hade ju sån tur å fick byrån för halva priset. Den skulle ha kostat 1100 kr, men när vi kom dit på lgret så fanns de bara 1 kvar, å den hade dom kört in truckgafflarna i så den hade blivit skadad, men typ bara några flisor eller små bitar och så va skadan i eller bak på så det är inget som syns! Super. =)


När vi kom hem å allt va färdig monterat insåg vi att mattan nog hade varit för stor så de va nog meningen att vi skulle glömma den där.

Nu fattas de bara grejjer på väggarna, en hylla ovanför byrån å lite annat smått å gott. Men de är så roligt att ha lite möbler där inne. Å sängaran är så fina å bäddade. Vi brukar gå in å sätta oss där å bara va lite då å då. De är så mysigt samtidigt som de känns overkligt. Å sjukt att de står 2 spjälsängar där.. de betyder att vi ska ha 2 bäbisar.. att ja ska sitta å amma 2 bäbisar i den där stolen.. att vi nattar å bäddar ner 2 bäbisar.. ja allt vi gör gör vi 2 gånger! Visst är det sjukt? =)


Fantiserat om tiden som nyblivna föräldrar har man ju gjort många gånger.. men det var faktiskt aldrig 2 bäbisar med i bilden.. vem kunde tro det lixom? Hehe helt otroligt!

Ibland blir de inte som man tänkt sej... Det blir bättre! =) <3


Ja lördan va vi i hästagrunne, å pimpla fisk å grilla korv å bara mös å hade de gott. Förutom när de blåste å haglade men då solen stråla å de vart stilla va de lovley!

På kvällen va de styrdans på folkan, å gud va vi dansa! Längesen å de e ju så roligt. Jag å Mattias å magen där i mitten. =)

Men ja fick lite ont i höfterna efter ett tag. Vet inte om de kan va så att de håller på att mjukas upp eller nåt sånt?

Somna iaf sen som en stock. Så mycket ha ja nog inte rört på mej på länge! ;)

Söndag, tog de mest lugnt, va å lämna lite skräp å kartonger, åt glass, handla middag, åt middag å mös.


Imorse for Mattias bort på jobb igen men den här gången kommer han hem imorrnkväll, så inte så fasligt länge blir han borta.

På onsdag är det Ultraljuds dags igen! Längtar så samtidigt som de är nervöst, precis som första gången. Vill ju att allt ska va bra å båda har växt som dom ska.


Å igår fick förresten Mattias känna en spark! <3

Å idag har dom varit extra rörliga. Roligt att de blir mer å mer. =)


Oj nu sitter ja plötsligt i mörkret här nästan, va fort de gick. Måste tända lite lampor.

Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards