Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Caroline - 1 mars 2011 21:24

Ja sicken dag! Ultraljudet imorse visade inte bara 1 bäbis. De är 2 bäbisar i min mage! TVILLINGAR!!! OMG =)

Mycke glädje tårar å skratt å omtumlande känslor ha det varit idag. Och på det har jag jobbat, efter ett sånt besked vill man ju mest bara hem å försöka smälta allt i lugn å ro men jag jobbade ju så de va raka spåret dit efter UL och slutade 20.30 ikväll. Så nu äntligen har ja landat i soffan.. men kommer nog dröjja lite till innan tvillingbeskedet landar.. =)

Men vi hade det ju lite på känn å visste även att liten chans fanns ju så vi har pratat om det lite grann men man tror ju ändå nånstans att det kommer inte hända oss.. Men så vart det! Nu fick vi så vi teg efter all längtan å väntan. ;)


Ska på återbesök imorrn för doktorn ska kolla om dom ligger i varsin säck eller delar. Alltså om det är enäggs eller tvåäggstvillingar. Och så var det lite svårt att se ena bäbisen hjärta, eller dom 4 kammrarna som man vill se, så det ska oxå kollas igen. Hoppas bäbisen ligger rätt så man kan se tydligt imorrn.

Annars var det livliga små krabater å man såg så tydligt hur dom rörde sej å sprattla med ena armen eller så. Underbart, de går inte att beskriva känslan, den måste upplevas!


Efter dagens alla reaktioner och tankar och omtumlande nyheter så har ja en liten huvudvärk nu som tränger sej på. Så orkar inte skriva nå mer men de kommer nog mer imorrn! =)


2 är bättre än 1.

Ovido - Quiz & Flashcards