Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Caroline - 6 mars 2011 14:25

En lugn å härlig söndag bara, vaknade utvilade, myste och spela lite musik för tvillingarna i magen. Klev upp och fika och titta på wasa loppet å resten av skidåkningen. Å så har vi tittat på tvillingbarnvagnar på nätet. Blev tipsad om en sida och vi fastnade faktiskt direkt för vagnarna.. och priset med tanke på att det ändå är en TVILLINGvagn..! Har googlat massa och kollat referenser och bara hittar positiva så det känns lockande. Får man en ny oanvänd bra tvillingvagn för ungefär samma pris (kanske bara ca 1 tusenlapp mer) än en begagnad emmaljunga på blocket så känns de helt okej! Ska pröva ringa dit imorrn oxå på nummret å se hur kundtjänsten verkar som och googla lite till. Men än sålänge känns de som en bra sida och en bra vagn! =) Men ska inte göra nåt förhastat.


Vi har även surrat å spånat lite över det blivande barnrummet å vi vill börja typ nu! Måste röjja och städa ordentligt först nån helg när vi har tid. Det börjar klia i fingrarna och det är så kul att de inte bara är i mina utan även i Mattias fingrar! Tror allt vart mer verkligt för han efter Ultraljudet och han känner att de börjar faktiskt närma sej även om de är ett bra tag kvar men tiden går så fort nu. Och eftersom de är en tvillinggraviditet och det är normalt med bara 36 veckor så räknar vi ändå lite smått med att de kan vara bara 16 veckor kvar om inte ännu mindre! Och det låter väldigt lite tycker vi, nästan så de börjar brinna i baken på oss..! ;)


Har även mätt mina smalben för ett köp av stödstrumpor! De börjar bli dags då ja märker att ja svullnat lite särskilt efter dom lite längre arbetsdagarna då man gått lite extra mycket. Och det är bra i förebyggande syfte oxå för förhindring av trötta svullna fossingar och... ÅDERBRÅCK! Vill vi inte ha. ;)


Och så har ja gjort två beställningar.. Ena är ett gravidsmycke, Bola kula, ängla kula.. kärt barn har många namn, men iaf en kula som avger ett mysigt litet pinglande ljud när ja rör på mej som bäbisarna hör i magen och blir lugn av sägs de som dom även ska känna igen sen när dom kommit ut!


Andra beställningen var nåt som Mattias hade suttit en dag och kollat på och tyckte jag skulle ha, en top/tröja med texten BÄBISAR nere på magen. Lite roligt tycker vi så en röd sån top vart det. =)


Ja de va väl allt ja hade att komma med just nu. Jobbar natt 16.30-8 så strax efter 4 beger ja mej till mitt kära jobb.

Ha en härlig söndag hörrni!


   

Ovido - Quiz & Flashcards