Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Caroline - 23 mars 2011 22:54

Innan vi begav oss hemåt idag gjorde vi ett snabb stopp på klädextra å med mej hem fick jag ett till par Mamma byxor, såna där sköna, linnetyg? ja vet inte men löst sittande å snörning nertill så man kan dra åt å såklart den där härliga mudden över magen! Men fanns bara storlek S kvar i färgen svart så får väl se hur länge jag kan ha dom.. Hade ju tänkt vare lite förutseende å ta str M men då de inte fanns i svart så fick de bli så. Kaki grön å sandbeige som annars fanns r inte riktigt mina favvo färger, inte på sånna där byxor iaf. Kommer nog bli väldigt sköna att ha speciellt i sommar men då kanske dom blivit för små, är det bara magen som fortsätter å växer så kanske kanske ja klarar mej men skulle rumpan sätta fart så är de nog kört! =)


Hem och käka middag, svärmors goa biffar!

Sen har ja vart lite duktig å tvätat två maskiner och diskat undan berget.

Pratat med Mattias i telen lite. Deras jobb har blivit fördröjt så dom har inte kunnat gjort de dom for dit för å göra så kanske måste dom va kvar längre men jag hoppas att han kan komma hem imorrn som de tänkt! För 4 dagar ifrån varann känns länge när man inte är van. =) Fast de är såklart skönt med lite egen tid oxå å få sakna lite. Men nu räcker det.


Nä nu ska jag sova. Va trött redan då Greys Anatomy skulle börja men det måste ju ses men nuu släcker ja lampan för ikväll. Upp å jobba imorrn. Å skulle va najs med strålande sol å massa plus på termometern. Men såg förut när ja va ner å släppte ut katten att de snöat. Men är ju Mars än sålänge å de brukar väl alltid va samma väder vid den här tiden varje år men ändå hänger man upp sej på vädret jämt! Men de hör väl till de å. =)


Sov gott!

Av Caroline - 23 mars 2011 14:39

Ja jag sitter i väntrummet på sjukhuset å väntar på att min syster ska va färdig opererad. Visst låter det dramatiskt? Men det är bara en knöl i tummen som ska tas bort. Men det verkar ska ta hela dan. Kl 12 skulle hon va här. Satt i väntrummet till kvart över ca. Sen in på ett livet rum där hon fick nå tabletter och så rita dom ett streck på tummen. Sen gick de säkert 1 timme innan dom kom tillbaka å satt lite socker dropp i armen. Å typ nu för en stund sen fick hon komma in för operationen. De är då till att de ska ta tid! Men finns säkert en anledning. Jag gasa med räsern min iaf ordentligt på vägen hit. Tidsoptimisten jag som aldrig kan va ens bara 10 minuter före i planeringen.. Å aldrig lär ja mej men svär lika mycket varje gång ändå. Haha men vi kom i tid! Sen att bilen fick utstå alla gupp å gropar efter prästmovägen är en annan femma. Vi flög mer än va på backen tro ja. ;-) haha. Nu skriker min mage efter nåt att äta å tanken på att ja vet allt gott som brukar finnas här i fiket gör inte saken bättre heller. Men ja lova syster att jag skulle vänta på henne. Så hoppas hon är klar snart. Annars är ja ju på sjukan om ja skulle svimma. :-) de va en liten uppdatering från mobilen! Skriver väl mer om min fortsatt händelserika dag ikväll.. Hörs! Ps. Det snöar idag, va hände?? Ds.

Ovido - Quiz & Flashcards