Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Caroline - 10 mars 2011 11:25

Eller iaf vägen du åker på när du sitter i bilen och kör med bra musik på radion och solen lyser upp allting. En härlig känsla och man får hopp om våren!


Klev upp kl 9 efter att snoozat i 1 timme, i med lite frukost i magen å en uppfräschning sen försöka hinna till K-fors på 10 minuter. Det är jag i ett nötskal! Å jag lär mej aldrig. Hade återbesökstid hos tandläkarn kl 10, kom dit typ 10 över. Jag orkade inte ens bry mej om å skämmas lite för det är ingen mening.


Nu är ja hemma igen sörplar lite kaffe. Tänkte hänga upp gardinerna som ja köpte igår till köket. Vart naturvita längder med en kappa bara. Kändes fräscht och mest passande till köket av de dom hade. Nu när solen börjar lysa så är de inte så stor mening å ha nå andra färger heller för de bleks sönder så fort när solen ligger på större delen av dagen typ. Blir nog bra!


Sen ska ja träffa min underbara vän som är hemma här på praktik och surra ikapp lite med henne. Sen är de nog dax å bege sej till jobbet. Nattpass igen.

Fredag imorrn igen, dagarna går så fort.


Igår kväll förresten så va de så mysigt för vi låg här i soffan och så vill mattias lyssna på bäbisarna, så han la örat mot magen länge å puffade lite på magen å plötsligt bara skrattar han å säger att han hörde hur en bäbis nudda insidan av där han höll örat så de lät lixom. Å hur de hördes när dom typ for förbi med armen eller benen eller va de nu kan vara. Han längtar nog väldigt mycket tills han kan känna en spark, de blir mer fysiskt. Sen smörjde han in å massera magen å det är så mysigt så de går inte å beskriva.

Jätte töntigt å super tråkig info tycker kanske ni men jag bara myyyser! =))


Nä ha en bra dag Hörrni!


Ovido - Quiz & Flashcards