Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Caroline - 7 mars 2011 19:44

Haha wow. Låter så..gammalt? Stödstrumpor.


(varnar för ett dödslångt inlägg)


Hoppade av nattpasset kl 8 imorse och skyndade hem å borsta gaddarna å hoppade ur mjukisbyxern till nåt obekvämare men kanske lite snyggare och åkte in till stan igen. Plockade upp far min på vägen som oxå hade lite ärenden.

Apoteket va stängt av nån konstig anledning så ja fick gå på hälsokost och där köpte ja mej ett par stödstrumpor! Och lite bra oljor att smörja in huden med.


Sen va jag även in på Terra å shoppade lite mammakläder! Hade bävat lite för de å tänkt att de kommer inte finnas nå snygga byxor men ack så fel ja hade. Finns ju samma mode för preggon som för alla andra bara att man får plats med hela härligheten utan att känna sej som en säl i ett korvskinn. =))


Vart 1 par stupjeans typ med en breed skön bomulls mudd i linningen som man drar upp över magen bara så är den med i outfiten oxå! ;) Och ger ett skönt stöd åt magen på nå vis oxå. Kan behövas!

Sen ett par lite ljusare jeansleggings. Kändes vår och sommar fräscht.

Och till sist ett par vanliga svarta leggings men med en linning som skulle kunna dras upp till armhålern nästan! Haha Otroligt osexigt men så jäkla skönt!


Våga vägra trånga Jeans som krossar bäbisarna i magen!


Å så vart de 2 bas toppar typ. Skönt att förnya garderoben lite. Sen i November har ja bara köpt en tröjja tidigare. Och det är inte likt mej kan ja säga! Men nu för tin är de roligare att spara pengarna till annat.. kommer behövas..! =)


Väl hemma tog ja en snabbdusch för att sen hoppa i mina nya jeans och stödstrumporna. Men efter ett tag kändes mina ben kall och ja börja frysa och de kändes konstigt så jag tog av strumporna. Tror dom är lite för tighta faktiskt och de är ju nte meningen att dom ska stoppa cirkulationen.

På apoteket mäter man runt ankeln och vaden för att få rätt storlek men på Hälsokost gick man efter skostorlek. Kändes skumt, för om jag tex har jätte små fötter, kan jag ju ändå ha asfeta vader och vara lite större runt ankeln. Men ska strumpan då anpassas efter foten blir de ju super tight runt benet. Eller så är ja ute å cyklar men ja tyckte de va konstigt iaf. Ska pröva lyckan på apoteket igen imorrn för då har dom väl öppet.


Fyllde på Järnförrådet med lite blodpudding, bacon, vitkål och lingonsylt till middag. Så jäkla gott ja skulle kunna äta de fler gånger i veckan! Är väl kanske för att kroppen känner att de va det den behövde. Järn är viktigt och nu när de är 2 st som sammsas om mitt järnupptag måste ja se till att få i mej någorlunda bra iaf! Vill ju att dom ska få de dom behöver så dom tjockar på sej (utvecklas) så mycket som möjligt inför en eventuell förtidig nedkomst! Dom får hellre va för stor än för liten när dom ska titta ut. Säger jag nu men de kanske ja får ångra... ;)


Matte är nu nere på hallen å gymmar lite. Han skulle skynda sej hem tills klockan 21 då de svenska livet på BB börjar. Eller en unge i minuten hette de kanske. Ja vart helt paff när han sa det för han verkligen hatar att se sånt annars, i de närmaste skulle han kunna kräkas och blir nästan elak när man pratar om sånt eller "tvingat" han å kolla på nåt för han är lite små känslig.. Men nu vill han titta. Kanske de är annorlunda nu när han vet att han själv kommer stå där brevid om inte sååå länge. kanske kan relatera till det på ett annat sätt och det känns inte lika "äckligt" längre? Vad vet jag men roligt att han är intresserad iaf! =))


Å han berättade att han läst ut den där vänta barn boken eller vad den hette som vi fick av BM en gång, igårkväll när ja va på jobbet. Jag blir alldeles varm i hjärtat. Den har jag knappt glottat i ju! =)


Oj, ja kan verkligen konsten att göra en kort berättelse alldeles för lång! För ja tänkte bara skriva lite kort för jag var inte nå blogg sugen. Men men..

Jag kan ju skriva en varning längst upp för den som inte vill ge sej in i min novell. =)


Nu trycker de små liven på en öm punkt i magen så ja måste lägga mej ner så dom simmar åt andra hållet lite. =)



Ovido - Quiz & Flashcards