Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Ny graviditetsvecka!

Av Caroline - 28 februari 2011 20:17

Hehe för dom som är totalt ointresserad av andras graviditeter och speciellt mitt tjat om min graviditet måste denna blogg vara den absolut tråkigaste! Men å andra sidan är de väl inte dom som läser bloggen heller.. isf får dom stå ut! =)


För nu är de nämligen en ny vecka, 18+0 för å vara exakt så sakta men säkert smyger vi in i vecka 19.. snaaart halva tiden som sagt!!!

Å imorrn är dagen vi väntat på i eeevigheter, ULTRALJUD dagen! =) Kl 10 imorrn förmiddag ligger ja på BB i sollefteå å vi tittar på vår bäbis och hör hjärtljuden och förhoppningsvis är h*n så pass lugn så det går att mäta å sånt oxå. Vill ju ha ett mer exakt BF datum (Beräknadförlossning) än bara "månadskiftet juli/augusti" som är det vi går på nu typ. =)


Längtar längtar tills vi kan börja göra iordning i rummet här hemma. Mattias har sista hockeymatchen på Tisdag sen är väl säsongen slut för dom så då har vi sagt att vi ska börja röjja i det blivande barnrummet, kasta allt onödigt, få iväg möblerna som står där, allt ska bort så man kan börja göra nåt åt dom hemska gröna tapeterna, måla över med bara nån ljus färg eller vadsomhelst, bara ja slipper de gröna, så har man ett rum så kan vi köpa en byrå å lite smått å gott å så har man nånstans att ställa allt vi kommer köpa hem. Vill ju inte ha nåt ute i boden.

Å vet inte om ja nämnt de eftersom att min ena hjärnhalva numer verkar ha lagt av helt men fick iaf en hel kartong med baby kläder av Annelie i lördags å ja längtar tills ja får vika ihop å lägga ner allt i byrå lådorna! =))


Å nu tror ja de är bäbisen som rör sej för de känns som små pirrningar/bubblor/lätta smekningar (svårt att förklara) i magen på ena sidan.


Ja jag vet inte va mer ja ska skriva om jag kan skriva en hel novell om samma samma typ men de ska jag bespara er ifrån!


Nu ska jag väl bara försöka hålla mej vaken tils de är läggdags tror jag å så försöka förbereda mej någorlunda mentalt inför imorrn så jag inte ställer tll med allt för stor scen där på BB och börjar stor gråta okontrollerat av lycka eller nåt. Risken är stor känns de som. Tur Mattias är med! Men de kanske blir han som tappar kontrollen, va vet man. ;)


//Glad, gladare gladast.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 januari 2013 13:39

Jag är ju helt bedrövlig på att komma ihåg bloggen! Försöka sammanfatta lite kort... Ul gick bra, allt såg fint ut och det var bara 1 bebis denna gång..! :) Tiden bara rusar å jag hänger inte alls med i min egna graviditet!!! Vecka 22 nu å d...

Av Caroline - 18 december 2012 16:35

Vaknade imorse med senadrag i höger vaden som inte var av denna värld! Och jag kan fortfarande inte gå normalt, känns som vaden är spänd och gör ont hela tiden och jag är på vippen att få ett nytt senadrag lite då å då. Oskönt! Halsbrännan har bö...

Av Caroline - 16 december 2012 19:02

Helgen började väl siså där med begravning för gammel mormor i Fredags. Men kvällen avslutades dock med trevlig middag hos min mormor och morfar. Lördagen spenderades ute nästan alla timmar från morgon till kväll med undantag för mat intag och tupp...

Av Caroline - 13 december 2012 13:32

Sen jag skrivit här att ni kan följa mej på Instagram så har jag fått ett antal Instagram profiler som väntar på mitt godkännande om att få följa mej. Men läget är så att så länge ni gjort en profil där jag antingen inte kan se erat riktiga fullständ...

Av Caroline - 8 december 2012 23:23

För er som inte följer mej på Instagram..: We did it igen! I mellandagarna får vi se hur många inneboende det är den här gången. 1 känns lagom.. :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards