Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Caroline - 7 februari 2011 15:23

Ja idag är de måndag igen, veckorna bara susar förbi på nåt vis fast de ibland känns som tiden står stilla.

Helgen har varit ganska lugn å mysig. I lördags va de hockey match för grabbarna å tyvär vart de förlust. Men på tisdag är de dags igen å då tar vi igen alla förlorade poäng! Sen på kvällskvisten åt vi gomat hos svärfar å Maria. Surra lite å hade trevligt. Sen vid halv 10 begav vi oss hem å hade lite soffmys.

På söndag vakna vi upp till strålande sol å bara några fjuttiga minusgrader så vi åt lite frulle, matte tog en sväng med dammsugarn, sen klädde vi på oss för en härlig prommis! Gick ner till Vaggan med familj å drack lite kaffe å där vart vi kvar hela eftermiddan å kvällen. Åt underbar middag, korv, strips å massa räksallad. Jag såg ut som ja skulle spricka när somhelst! Å senare vart de en film. Klockan vart väl närmare 23 på kvällen då vi promenerade hem igen. Riktigt skönt var det, å välbehövligt. Perfekta söndan. Enda saken ja så väldans mycket önskade att ja hade va en skoter. Å va ja vill ut å åka skoter nån dag!


Idag har ja ledigdag och sov alldeles för länge, ungefär som vanligt när ja är ledig. Men skönt ändå. Jag har ändå fått lite saker gjorda här hemma, diskat undan å gjort rent å fint i köket. Stoppat in alla filtar vi har i soffan i tvättmaskin, vet inte riktigt varför men plötsligt stog ja inte ut med lukten av dom!! Annars brukar ja alltid tycka dom luktar gott. Men de va nog ändå dags att tvätta dom.

Ska ta en snabbis med dammsugarn idag igen för katten har rivit ner en blomkruka och klättrat i en annan så massa löv och jord ligger fint här på golvet.


Annars händer det inte så jätte mycket, jag kräks mest på kvällarna nu, på morron och dagarna mår ja oftast bra. Börjat känna av lite av en eventuell halsbränna oxå men de är bara ibland. Nätterna är som vanligt,, mycket drömmar och där emellan upp å kissa 1-2 gånger varje natt. Så sömnen är inte alltid den bästa men ja har oftast inga problem att somna om så de få ja va glad för de kommer säkert en tid sen när ja kommer ha svårt att somna.


Nu kom Matte hem å de är snart middags dags!


Ovido - Quiz & Flashcards