Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Caroline - 10 februari 2011 16:42

Snart har den här arbets veckan susat förbi å medans men tänkt att tiden går i slowmotion. Men så jäkla slowmotion kan de ju inte va då ändå när ja ändå tycker att de va måndag nyss! Kanske mest är min hjärna som går i slowmotion just nu, mer än vanligt. Det är ju inte omöjligt.


Jobbade natten som var så när ja kom hem imorse åt ja en brak macka som hette duga å sen slockna ja i soffan å vakna av att telen ringde efter 12 nån gång. En stund senare fick ja ett sug som heter duga efter äggmacka å masade mej upp för att börja plocka fram, å till min stora förskräckelse märker ja att Mattias tagit med sej kaviartuben, det allra heligaste just den stunden, till sitt jobb! Och jag står där med trynet i kylskåpet å retar upp mej så de ryker ur öronen, stegar in till tvrummet, hugger telefonen och är på väg att ringa matte för å ge han en rejäl muntlig omgång och visa hur många svärord ja kan, när ja plötsligt kommer på mej själv.. hallå, de är en sketen kaviartub bara å jag kommer nog överleva! Men gudarna ska veta att ja ville skrika: hUR KUNDE DU?? GE FAN I MIN KAVIAR!!


Deär läskigt, som att man blir besatt nästan, å när ilskan har lagt sej är det nåstan så man vill börja gråta för att han kunde va så oförstående å inte fattade att ja nog kanske eventuellt skulle bli sugen på kaviar. HALLÅ??!!

Tur att ja han tygla mej. För stackars mattias för att han inte är nån tankeläsare..haha.


Galen gravid kvinna.


Tänkte väl börja visa världen min blekfisa pruttkudde till bäbismage efter lite förfrågningar men har inte riktig vant mej vid tanken att alla ska få se de allra heligaste. Men dom som inte vill se behöver ju inte titta å det är ju fantastiskt roligt att glo på andras gravid magar så är det ju bara! =)

På facebooken måste fundera ett tag till men här på bloggen känns inte lika farlig av nån anledning. Jag måste bara hitta den där kabeln till kameran först å de kan ju dröjja!


hare!

Ovido - Quiz & Flashcards