Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Caroline - 12 februari 2011 08:55

Mattias har åkt iväg på hockeymatch borta upp i umeå nånstans, ja låg kvar i sängen och tittade ut i tv rummet några sol strimmor började sakta lysa in genom fönstret och plötsligt var rummet fyllt med sån där röd gul varm känsla som man får en tidig sommar morgon när solen hälsar på. Jag vart så glad å livet kändes barnsligt vackert. Jag vart så glad så jag tillomed klev upp!

Att jag klivit upp strax efter kl 8 en ledig lördag morron har inte hänt på..?? Länge. Men såna här dagar kan ja absolut offra lite sovmorron för. Några plusgrader på termometern hade ju gjort allt ännu bättre, men ja får vara nöjd över att de åtminstonde är under -10 grader strecket!


Hals ontet är ungefär desamma som igår. Halstabletterna är min bästa vän även fast ja är osäker på om dom ens hjälper.

Om 3-4 timmar kommer en tjej och ska kolla på våran fina dövkatt som vi tyvär måste he bort. Blandade känslor. samtidig som ja vet att de förmodligen är de bästa både för han och för oss just nu så är han ju som ingen annan katt ja träffat å man blir ju snabbt fäst! Hon åker ända från Hudiksvall så känns lite grann som att han med säkerhet kommer lämna oss idag, man åker nog inte sån lång bit bara för att titta?

Uscha uscha ja kommer garanterat gråta en skvätt, eller en flod!

Men förhoppningsvis hamnar han hos nån som har mer tid å tålamod för han, för det är verkligen en sällskapskatt som ska va med vart man än går. Man får ju inte ens gå in på toan själv! Och hon hade ju redan en innekatt så han får ju dessutom en kompis, som förhoppningsvis accepterar våran dövis. Dom känner ju sånt där. Men det gick ju jätte bra med våran andra katt efter ett tag. Först var han väldigt skeptisk till döven men nu är dom som ler å långhalm. Bööööl böööööl!!!


Åh! sappade precis på tv kanalerna å upptäcker till min stoooora glädje att det är Ariel- den lilla sjöjungfrun på tv!

Jag kommer aldrig växa ifrån dessa barndomsfilmer!


Hörs.

Av Caroline - 12 februari 2011 00:07

Ikväll har Mattias å jag börjat skriva lite smått i boken " Mitt första år å första 9 månaderna" som ja fick av Mattias i julas. Man skulle börja med att skriva Till vår....... bebis  från................ och så datumet. Å vi skrev Till vår efterlängtade bebis från mamma och pappa. Och plötsligt slog det oss att vi är blivande mamma och pappa! Annars har man lixom "bara" tänkt typ: vi ska bli föräldrar, va ska ha barn å så. Men aldrig sagt Mamma och pappa. Å vi kommer ha ett litet barn som när det lärt sej prata kommer kalla oss för just mamma å pappa. Det är helt sjukt!!! Men vi gillart!!! =)


Annars håller ja mest bara på att bli sjuk, fick halsont idag vid lunch tiden å nu på kvällen har de övergått till den där taggtrådskänslan. Då man bara sitter å sväljer å sväljer i hopp om att man ska kunna svälja bort känslan men de gör bara ont. Å lite nästäppa å allmänt små seg. Vill inte! Men de är mycket man inte vill. Men är nog trött å seg som det utan förkylning.

Å en annan sak är att ja börjat blöda näsblod jätte lätt. kan knappt köra upp ett finger utan att de börjar forsa. För peta näsan gör jag, de måste man, å ja vet att ni gör det å hur läskigt de än är. Men det har nog hänt nåt med slemhinnorna pga graviditeten å jag är känsligare. Jag har ju nyst som aldrig förr dom här  grav.veckorna oxå utan å förstå varför. Nyser flera gånger om dan ibland.


Idag har ja inte bölat nåt iaf eller fått något vredes utbrott. Lovely.

Träffade mormor och morfar på konsum å hon brast ut i ett sånt där lite chockartad å-shit- skratt när hon såg vilken kula ja fått för å bara vara i vecka 16. (15+4). Å frågade ganska snabbt om Mattias har tvillingar i släkten....

Undra va hon mena..??? Jag fick iaf ett svettskov..


Nä nu ska jag joina Matte i sängen, hoppas på en bra natt!

sov gott.

Ovido - Quiz & Flashcards