Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Caroline - 18 februari 2011 13:31

Fredag å äntligen helg! Men jag har ett natt pass kvar att göra innan, börjar 16.30 så ja sitter mest å väntar på att tiden ska gå så ja kan börja bege mej till jobbet.

Fast jag ska göra lite saker först. Tänkte åka på affärn å köpa lite gotta till kvällen och sen tänkte ja ta några minuter i solariumet!


Kände just att de som rörde sej i magen, har känt det några gånger nu den senaste veckan eller så. Det är som en bubblande/fladdrande känsla. Lite som en fjäril i magen som fladdrar till med vingarna mot magväggen om man sej. Svårt att förklara. Men ja tror de är bäbisen iaf som jag känner ibland. Ibland kan de ju va gaser å såklart å svårt att skilja på men ibland bara vet jag att de inte va gaser utan de va våran lilla krabat! =)

Tänk då hur de kommer kännas när den verkligen sparkar å man kan känna på magen att här här de en fot eller här är rumpan.. Ofattbart. =)


Mindre än 2 veckor till UL nu oxå å jag längtar så ja kan dö. Att få se på en skärm att de verkligen är nåt där. Fast lite orolig att nåt ska vara fel är man ju oxå men.. Det är väl så alla blivande föräldrar känner.


Det slog mej oxå idag att jag inte har mått illa/kräkts sen i tisdags! Så kanske kanske är det slut med sånt nu och jag slipper stå med huvet i toan varje kväll.

Men ja ska inte ta ut nåt i förskott ja väntar några dagar till innan jag gör ett glädje skutt över det.

Är heller inte lika hungrig nu som innan och jag klarar mej faktiskt mellan måltiderna frukost lunch middag utan att svimma. Igårkväll åt jag inte ens kvällsfika och kände mej inte heller hungrig när jag gick å la mej vid 23 tiden fast vi åt middag vid 17 nån gång. Ovanligt! Men bra.

Hade däremot en huvudvärk som gjorde ondare än ont. Kanske hade jag druckit för lite? Det är ju faktiskt viktigt att dricka mycket vatten å det är ja nog lite dålig på vissa dagar! Inte bra inte bra.


Nu ska ja se om Mattias har sparat nån citron biskvi kaka till mej som han köpte i onsdags eller om han knyckt "min" del. Jag gissar på det senare alternativet eftersom han är ju lite av ett sötsakmonster. Glass å kakor är inget man kan vänta med att ta om man vill ha nåt för de försvinner snabbt! =)


Trevlig helg hörrni!

Ovido - Quiz & Flashcards