Direktlänk till inlägg 30 december 2011

6 Månader!

Av Caroline - 30 december 2011 17:02

ja idag blev tvillingarna 6 månader, alltså ett halvår!!

var när hur?? jag fattar ingenting. Stora håller dom på att bli iaf.

Både Lovis å Bella har 2 tänder var nu och dom har haft lite besvärligt. Gnälliga och trötta. Dom stoppar allt dom får tag på i munnen, händer, nallar, leksaker, min haka och tillomed tvätten som hänger på torkställnigarna attackerar dom när dom går runt i gåstolarna. Haha.


Nu har vi börjat införa vällingen oxå och den slinker ner som bara den! Tillomed jag tycker den är god jämfört med ersättningen som jag får kväljningar av. Blää!

Och mera mat ska införas, inte bara potatis, majs osv. Det är så roligt å ge dom å dom är så matglada!

Och dom har upptäckt att vi vuxna äter oxå å sitter å stirrar när vi stoppar nåt i munnen. Känns jätte hemskt, ungefär som när en hund sitter å tigger så vi försöker ge dom nåt oxå samtidigt så det blir känslan av att man äter tillsammans lixom. =)


Ja annars då..? Jo julen har varit underbar. Lite mycket rännande bara då familj är spridda som skurar härsan å tvärsan. Rutinerna blir ju lätt rubbade och det har tagit på på oss alla men mest barnen.

Nästa år bor vi större så då får dom som vill träffa oss nog komma till oss. Fast å andra sidan blir det väl lättare ju större barnen blir oxå.


Men vi har iaf sagt upp lägenheten och ska i början på April flytta till en 4.a Här i Nyland självklart!

Ska bli heeeelt underbart med lite större ytor för just nu trampar vi på lekgym, gåstolar, leksaker å tår! Å det såkallade barnrummet ser mer ut som ett förråd. Ja kort sagt blir vi tokiga! Men det är med en liten tår vi kommer lämna detta plejs, vi har ju bott här typ 7 år eller nåt sånt och trivts jätte bra!


Och det bästa av allt.. jag har blivit moster till en liten Enya!!! Efter 30 timmar av värkar behagade hon komma ut och Charlotte är nu en stolt mamma! Hon hamnade dock på operatins bordet direkt efter då moderkakan tyckte att den skulle stanna kvar där inne.


Ja å sist och kanske minst värt att läsa är väl att medans andra har varit och besiktat sina nedre regioner ;) har jag varit och besiktat volvon! Den gick som förväntat inte igenom då handbromsen är totalt värdelös. Jag har ju en förmåga å glömma den så ja har ränt runt med den idragen några gånger å de sätter ju såklart sina spår..! Och så var det nån detalj mer men inget jätteallvarligt.


Annars får ni väl ha ett gott nytt år hörrni! Näst sista dagen på det här året juh.

Nyårslöfte? -Att fortsätta vara den bästa mamman jag kan bli för mina barn! Och att börja bygga lite muskler..

Ciao!

 
 
Birgitta

Birgitta

30 december 2011 17:55

6 månader!!?? ja NÄR blev dom det.. jisses vad tiden går undan.. snart sitter jag där själv o vips har det gått 6 månader! Men nu närmar det sig på riktigt... bara 11 dagar kvar!! förlossningsväskan är så gott som packad nu.. så den är redo.:=) härligt att allt gick bra för syrran din.. förutom att hon fick ligga länge med värkar! Kram!!

http://www.gittzki.blogg.se

Caroline

30 december 2011 19:33

Ja i början ville man bara att tiden skulle gå..! Sen efter 3 månader sa de verligen svich! Å nu får man nästan lite panik och vill bromsa. Dom får ju inte bli för stora för snabbt för den här "spädbarnstiden" är ju så speciell när dom är så små och hjälplösa och urgulliga! Hehe lite som när man skaffar hund, när dom är valp är dom huuur gulliga som helst sen är dom inte lika roliga längre. ;) hehe närå skämtåsido. Det blir ju en jätterolig tid här framöver oxå när dom börjar sitta å krypa å tillslut gå.. jag kommer få springa ihjäl mej! =P haha. Ja snart smäller de till för dej oxå. Förstår att du håller på å längtar ihjäl dej. Syster fick gå över tiden några dagar å det va nog hennes längsta dagar i sitt liv! Hoppas din behagar komma när det är dags! =D Å jag vill va bland dom första som får veta! ;) hihi. Har du mitt nr? jag skickar det på fb! =)) Kram!

 
Ingen bild

Sanna

30 december 2011 18:14

Hälsa Charlotte o lilla Enya så gott ifrån mig!! /Sanna, an old friend

Caroline

30 december 2011 19:26

De ska jag göra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 januari 2013 13:39

Jag är ju helt bedrövlig på att komma ihåg bloggen! Försöka sammanfatta lite kort... Ul gick bra, allt såg fint ut och det var bara 1 bebis denna gång..! :) Tiden bara rusar å jag hänger inte alls med i min egna graviditet!!! Vecka 22 nu å d...

Av Caroline - 18 december 2012 16:35

Vaknade imorse med senadrag i höger vaden som inte var av denna värld! Och jag kan fortfarande inte gå normalt, känns som vaden är spänd och gör ont hela tiden och jag är på vippen att få ett nytt senadrag lite då å då. Oskönt! Halsbrännan har bö...

Av Caroline - 16 december 2012 19:02

Helgen började väl siså där med begravning för gammel mormor i Fredags. Men kvällen avslutades dock med trevlig middag hos min mormor och morfar. Lördagen spenderades ute nästan alla timmar från morgon till kväll med undantag för mat intag och tupp...

Av Caroline - 13 december 2012 13:32

Sen jag skrivit här att ni kan följa mej på Instagram så har jag fått ett antal Instagram profiler som väntar på mitt godkännande om att få följa mej. Men läget är så att så länge ni gjort en profil där jag antingen inte kan se erat riktiga fullständ...

Av Caroline - 8 december 2012 23:23

För er som inte följer mej på Instagram..: We did it igen! I mellandagarna får vi se hur många inneboende det är den här gången. 1 känns lagom.. :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards