Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Caroline - 15 juni 2011 10:03

Inatt fick jag sova som sej bör! Vaknade 03.40 ca och va upp å åt lite fil sen gick jag å la mej igen å somna om! Vaknade strax innan Mattias alarm ringde kl 06 å hade en hemsk halsbränna. Men vände på mej och somnade ändå om igen. Tills jag vaknar typ halv 8 och inser att Mattias försovit sej och ligger kvar brevid mej. Väcker han och han hoppar ur sängen och ur hans mun hoppar hela världens svärords lista.. Ingen bra start på dan kanske..?   

Känner mej lite skyldig till att han är så trött på mornarna då han inte får någon riktigt bra sammanhängande sömn då jag bökar så när jag ska vända på mej och ibland kliver upp 100 gånger. Jag är ju lika smidig som ett kylskåp nu ungefär.. alltså inte dagens rostfria stål kylskåp med inbyggd ismaskin utan ett sånt där stort chabrak från 50 talet.. Gammal, rundade kanter och tung! Meeen väldigt charmig och snygg!   


Klev iaf upp jag oxå efter att Matte åkt, bökade på mej stödstrumporna själv som tog ungefär en evighet så jag höll på hungra ihjäl när jag stog å gjorde frukosten.

Sen dess har jag bara suttit här i soffan och spanat lite på nätet. Tänkte ta en tur idag och inhandla lite grejjer i barnväg.. sånt jag glömt bort. Och har suttit och kollat på olika listor på internet om vad man kan tänkas behöva och jag verkar ha fått med det mesta redan så shoppinglistan för idag vart nästan tråkigt kort. Men de är väl bra antar jag. =)

Med mej som sällskap och in case of an emergency- blir syster yster som följer med. Kan ju va bra ifall jag inte klarar av att sitta bakom ratten en längre sträcka eller om ja rent utav går in i nåt utdrivnings skede..! Hehe. Man vet aldrig.


Ja ska väl börja göra mej klar så jag är redo när syster ringer å är klar att åka så jag inte får höra att jag alltid ska vara så seg.. standard.

Men avslutar med en bild från igår kväll....

  Som ni nog vet vid det här laget har jag lite svårt att komma åt vissa ställen när jag vill skövla lite kropps hår.. bla benen. Men då har jag ju en sån fin Mattias som ställer upp och vaxar mina ben så är iaf det problemet löst för en tid framåt.

Jag undrar om han skulle hjälpa mej med ett annat område oxå... så här i bikini säsongen..? Jag har inte frågat än men jag ska.. Stackarn vad han får stå utmed alltså!    


Hejja! 

Ovido - Quiz & Flashcards