Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Caroline - 13 juni 2011 22:21

Jag lyckades somna imorse iaf. Sov som en gris faktiskt tills Matte ringde å väckte mej halv 12 å de va nog tur de annars vette tusan hur länge jag sovit. Men det vart ingen tur till H-sand. Kände mej jätte seg. Däremot har jag suttit typ 4 timmar på Försäkringskassans hemsida och pratat med dom i telen i hopp pm att bli lite klokare och förstå mej på det här med föräldra penningen. Känns lite som en djungel men det är säkert mycket enklare än ja tror bara att jag blir alldeles snurrig av att sitta å läsa å läsa. Men lite bättre koll känns de som att jag har nu och ska börja planera föräldradagarna här framöver.

Det blir ju dubbelt typ då man har tvillingar oxå.


Sen ställde ja mej vid spisen och lagade en riktigt god köttfärssås om jag får säga det själv. Kanske den godaste hittils. Åt för oss alla 3, vilket man inte ska göra, men de va så gott å jag va såå hungrig!

Tippade sen omkull mej i soffan och...dum da dum... somnade!


2 timmars power nap och om det va smart eller dumt visar sej väl.. men de va skönt. Sen kom Matte hem från jobbet och tog hand om disken. Är han bäst eller?   

Sen har vi fixat försäkringen på bilen. Och ganska precis kommit hem efter en snabbvisit på macken då jag inte kunde sluta tänka på en marabou choklad-apelsin krokant kaka och mjölk!!! Galet sugen man kan bli.


Vi har även konstaterat att min mage har sjunkit en del. Jag kan inte längre böjja mej ner till golvet på samma sätt och magen hamnar mer i knät när jag sitter eller lyfter upp benen. Skulle kliva upp på en stol å magen tog verkligen i så de gjorde lite ont. Så har de inte varit förut. Å det känns som att de hänt i natt nästan.

Mattias säger att bebisarna är på G å att jag måste packa klart BB väskan. Tror han börjar bli lite nervös..  


Imorrn är det mat på Hornö med hela arbets teamet som gäller och det ska bli mysigt att få träffa alla och gott med maten! Kanske jag tar turen till H-sand sen efter det. Om jag orkar efter all mat. =)


Gokväll!

Av Caroline - 13 juni 2011 06:18

Tidig morgon för mej då jag vaknade 02.20 efter ca 2 timmars sömn bara. Vaknade av att jag kliade på myggbetten. Jag hade alltså legat å kliat i sömnen? Skumt.

Kunde så klart inte somna om sen, när jag varit upp å sen lagt mej igen kom halsbrännan och ingen av mina 2 liggställningar som jag har att välja på kändes bra. Klev upp och la mej i soffan för att Matte skulle få lite sömn iaf innan hans alarm ringde kl 5.


Har kollat på 2 dokumentärer som gick på tvn, älskar dokumentärer.

Idag verkar det som att de blir blåsväder och grått så Mattias fick ta på mej stödstrumporna innan han for. Kanske ja kan få ner svullnaden lite och ömheten.

Töserna i magen är pigga och delar ut sparkar å knuffar generöst så här på morgonkvisten. Men jag fick för en stund sen en väldans host attack och tillslut stog ja med huvet i toan å kräktes.. kanske inte det uppvaknandet dom ville ha så dom är nog lite sur.

Halsbrännan försvann iaf så de är skönt.


Funderar på om jag ska bege mej till Härnösand idag och inhandla lite smågrejjer.. Trodde att jag måste bege mej ända till Övik eller Sundsvall för dom sakerna men fick veta att det fanns i Härnösand oxå. Väldans skönt då jag gärna inte åker eller kör bil längre än nödvändigt. Även om jag sitter mycket bättre i nya bilen men det känns ändå inte helt bra. Sitter jag för mycket upprätt med ryggen blir de för trångt i magen och ungarna protesterar och sitter jag för bakåtlutad kan jag inte köra. Inte lätt när det är svårt, eller hur? =)


En annan sak... Töserna har verkligen kommit igång med hickandet. Dom får hicka ibland flera gånger om dan och det känns som ett pickande i magen typ och ibland när det är kraftig hicka rörs hela jag, typ gungar till när dom hickar. Svalt fostervatten men de är bra, det betyder att dom tränar lungorna inför världen utanför min mage! =)


Nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag somnar, få lite mera sömn.

Ovido - Quiz & Flashcards