Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Caroline - 10 februari 2012 10:10

Klockan 07.00 vaknade mina små brudar imorse. Jag hörde dom långt borta, hur Bella låg å jollra åt sin kudde som hon höll i händerna och Lovis som låg på tvären och sparkade på plastgrejjen som fäster pingumobilen i sängkanten. En jäkla smäll kan hon få till när hon sparkar på den och det låter som att både plastgrejjen och hennes fossingar ska spricka men det verkar inte bekomma henne. Jag trodde jag drömde först när jag titta på klockan men icke!

Undrar om mina sovmornar är över nu? Men dom lägger sej ju iof å sover mycket tidigare nu på kvällen så jag kan väl inte förvänta mej att dom ska sova lika långt fram på förmiddan som tidigare heller.


Och ganska skönt ändå, jag föredrar nog dom här tiderna bättre, läggning kl 20 och så får man lite kväll för sej själv. Det gäller ju bara att man kommer i säng någorlunda bra tid själv så får man ju ändå sova dom timmar man behöver fast man kliver upp 7 ist för halv 9.

Och det lyckades vi med igårkväll. 22.30 låg vi vuxna i sängen och det va riktigt bra! Så bara jag hade klivit upp imorse och gnuggat ögonen lite så va jag ganska pigg!


Nu ligger tjejerna och sover fm så jag sitter i soffan och har tagit mej en snus och en kopp kaffe. Det bästa.

Mattias har konstaterat att jag snusar på tok för mycket. mer än han. 2 dosor General räcker knappt 2-3 dagar ibland. Men jag är ju en riktig in och ut läggare. På kvällen är jag så illamående ibland så jag tänker att jag ska sluta snusa men nästa dag är ja påt igen. Usch! Men jag ska försöka dra ner lite iaf. Det är varken nyttigt eller snyggt att snusa så varför gör man det?? Men pilla in än prilla är som balsam för själen ibland!


Ja nu ska jag lägga omkull mej här i soffan en 30 minuter sen fräscha till mej lite. 12.30 ska jag vara på besiktningen så vid 12 kommer väl svärfar och tar hand om barnen medans.


Ha en trevlig helg hörrni!

Ovido - Quiz & Flashcards