Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

Första dagen!

Av Caroline - 17 oktober 2011 21:03

Idag återgick Mattias till sitt arbete efter ca 3,1/5 månad hemma med mej å tvillingarna! Vilket innebar att det va min första heldag själv med töserna. Nu känner jag mej mammaledig på riktigt! ;)


Har haft sån tur! Först dom där 20 dagarna som mattias fick efter förlossningen, (20 för att vi fick 2 bäbisar) sen semester veckorna och sen sjukskrivning för ljumskbrocket. Kan säga att det har varit välbehövlig att ha han hemma så länge, han har inte behövt gått med händerna i fickorna direkt.. =)

Å det har varit så mysigt att vi tillsammans har fått dela den här första tiden hemma med barnen, tagit lika mycket ansvar och lärt känna dom lika mycket. Det är förmodligen få förunnat.! Det har varit super!


Men, nu va han "less" på att va sjukskriven i väntan på att få komma någon vart i vårdkön och kände att man blir ju inte direkt rik på att va sjuk så fast att doktorn ville sjukskriva han ytterligare så bestämde han sej för att återgå till jobbet.

Hur underbart det än har varit att ha han hemma så ska det oxå bli lite skönt att vara hemma själv oxå. Nu får jag känna mej mammaledig på riktigt, sköta allt själv på dagarna här hemma medans han jobbar.


Att vi inte är ovänner vid det här laget är ju kanske ett under. Vi har ju inte varit ifrån varann en dag på dessa 3,1/5 månader. Några få timmar där å här kanske men ändå inte mycket. Det måste vara för att vi gillar varann så mycket! ;) Haha.


Nä men det ska bli spännande iaf tiden framöver, att få klara allt själv, mer eller mindre. Såklart kommer Mattes syster och min syster och andra nära å kära att sticka in å hjälpa lite då å då när jag vill. Jag har gott om frivilliga så det är otroligt skönt å veta! Men mestadels blir det bara jag å mina små bruttor.    Va mysigt vi ska ha!  



 
 
Birgitta

Birgitta

18 oktober 2011 08:56

haha... ja ni måtte "gilla" varann mycket.. lät så skoj..=) DEt är ju så det ska vara..då har man ett sunt o bra stadigt förhållande..=) Ni är sååå duktiga båda två..gör det grymt bra!! ja gud vad mysigt du ska få med brudarna nu.. mysa hela dagarna.. fast lär väl komma dagar då det ä'r mindre mysigt oxå kanske..=) jag längtar sååååå efter vårat lilla pyre nu oxå!!=) Kraaam!

http://www.gittzki.blogg.se

Caroline

18 oktober 2011 20:44

Hehe ja, det är nog tack vare att mattias är den han är.. ja mena barnasinne hans är ju aldrig långt bort.. ungefär som då vi gick i BF.. =P så tillomed när man är irriterad får han än å skratta vare sej man vill eller ej! Å ibland kan ju de va ganska störande åxå.. ;) å jag är ju en sån där som ska prata om ALLT så vare sej han vill eller inte pratar vi om det är nåt, rensar luften så då blir man mindre ovänner. =) Ja det är kanske nu jag kommer prövas som morsa på riktigt! Hehe, men dom är ju så snälla det är sällan dom är jätte ledsna, å ännu mer sällan dom är det båda samtidigt. det är väl då det vankas mat som det kan bli lite sjåigt ibland. Jag förstår att du längtar! Så nära men ändå inte. =) vilken vecka är du i nu? jag försöker hålla reda på det men nu har jag tappat bort dej =P Kram!

 
Birgitta

Birgitta

19 oktober 2011 12:41

ja..han har ju verkligen ett barnasinne han..=) Man ska prata om allt.. istället för att gå o irritera sig på varann o till slut exploderar det o sen finns det inge lösning! meh.. har du tappat bort mig.. var det jäkligaste.. hehe.. jag är i vecka 29 nu... var hos bm idag igen o fick kollat att allt var bra,,, och det var det ju.. bara järnet som var lite taskigt så fick köpa järntabletter nu.. men annars var allt bra,. lyssnade på små hjärtslagen.. <3 så häftigt.. =) kram!

http://www.gittzki.blogg.se

Caroline

20 oktober 2011 18:53

Va skönt att allt va bra! Oj det är inte alls länge kvar nu!! =) Fast för dej känns det nog som en evighet, men ja lovar att de går fortare än du tror! =) Jag va ganska hård i magis å de vart ännu besvälrigare av järntabletterna så jag körde med blutsaft ist. kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 januari 2013 13:39

Jag är ju helt bedrövlig på att komma ihåg bloggen! Försöka sammanfatta lite kort... Ul gick bra, allt såg fint ut och det var bara 1 bebis denna gång..! :) Tiden bara rusar å jag hänger inte alls med i min egna graviditet!!! Vecka 22 nu å d...

Av Caroline - 18 december 2012 16:35

Vaknade imorse med senadrag i höger vaden som inte var av denna värld! Och jag kan fortfarande inte gå normalt, känns som vaden är spänd och gör ont hela tiden och jag är på vippen att få ett nytt senadrag lite då å då. Oskönt! Halsbrännan har bö...

Av Caroline - 16 december 2012 19:02

Helgen började väl siså där med begravning för gammel mormor i Fredags. Men kvällen avslutades dock med trevlig middag hos min mormor och morfar. Lördagen spenderades ute nästan alla timmar från morgon till kväll med undantag för mat intag och tupp...

Av Caroline - 13 december 2012 13:32

Sen jag skrivit här att ni kan följa mej på Instagram så har jag fått ett antal Instagram profiler som väntar på mitt godkännande om att få följa mej. Men läget är så att så länge ni gjort en profil där jag antingen inte kan se erat riktiga fullständ...

Av Caroline - 8 december 2012 23:23

För er som inte följer mej på Instagram..: We did it igen! I mellandagarna får vi se hur många inneboende det är den här gången. 1 känns lagom.. :) ...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards